Livrare 

Detalii cu privire la livrarea gratuită

Livrarea gratuită pentru comenzile mai mari de 200 de lei se aplică exclusiv pe teritoriul României.

Metode de livrare

#peopleofmeron,

Ne dorim să primiți doza zilnică din cafeaua dumneavoastră preferată, așa că vă punem la dispoziție următoarele metode de transport:

⚫ Transport național prin firma de curierat Cargus

Comenzile sunt livrate de la Meron Roastery din Florești, Cluj și ajung la destinație în decurs de 1-3 zile lucrătoare de la predarea pachetului către curier.

Costul livrării este de 13 lei in toată țara (tarifele includ TVA).

Comenzile înregistrate de luni până vineri înainte de ora 13:00 sunt procesate și pregătite in aceeași zi*, iar apoi predate curierului pentru livrare. Comenzile înregistrate după ora 13:00, vor fi procesate în următoarea zi lucrătoare.

Datorită faptului că livrarea se face printr-un agent terț, nu putem garanta calitatea acestui serviciu. Însă pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitați să ne contactați.

Pentru întrebări sau alte detalii suntem disponibili de Luni până Vineri la numărul de telefon (+40) 372 903 388, în intervalul orar 10:00-14:00. De asemenea, ne puteți scrie la adresa de e-mail shop@meron.coffee.

*excepție fac comenzile roast-on-demand (rarities, discovery box & yellow bags), unde prăjirea are loc marți și joi.

⚫ Ridicare din locațiile Meron

Comenzile pot fi comandate spre a fi ridicate de la oricare dintre coffee shopurile noastre.

Coletele sunt expediate către locațiile din Cluj-Napoca marțea și vinerea, iar către locațiile din restul țării, marțea și miercurea. Totuși, termenul de livrare este de 1-7 zile lucrătoare.

Odată ce comanda dumneavoastră este procesată și pregătită veți fi anunțat/ă prin mail. Odată ajunsă în locație, veți fi anunțat/ă prin apel sau sms.

⚫ Ridicare de la Meron Roastery

Comenzile pot fi ridicate de la Meron Roastery din Florești, str. Balastierei, nr. 20, Cluj, 407280, în intervalul orar 08:00-14:00.

Comenzile înregistrate de luni până vineri înainte de ora 12:00 sunt procesate și pregătite in aceeași zi*. Comenzile înregistrate după ora 12:00 vor fi disponibile a doua zi lucrătoare*.

*excepție fac comenzile roast-on-demand (rarities, discovery box & yellow bags), unde prăjirea are loc marți și joi.

⚫ Transport internațional

Livrarea internațională este disponibilă în UE.

Pentru comenzi în afara UE, este necesar să ne contactați prin e-mail (shop@meron.coffee) cu o cerere de preț, incluzând numele dvs. complet, adresa completă (inclusiv codul poștal), produsele dorite și nr. de bucăți.

Comenzile sunt livrate de la prăjitoria noastră din Florești, Cluj și ajung la destinație în 4-7 zile lucrătoare (excluzând sărbătorile legale, cazurile de forță majoră sau evenimentele fortuite) din momentul preluării coletului de către firma de curierat.

Comenzile plasate în intervalul Luni-Vineri, înainte de ora 10:00 (ora locală) sunt procesate în aceeași zi* și predate curierului. Comenzile înregistrate după ora 10:00 sunt procesate în următoarea zi lucrătoare*.

Pentru întrebări sau alte detalii suntem disponibili de Luni până Vineri la numărul de telefon (+40) 372 903 388, în intervalul orar 10:00-14:00. De asemenea, ne poți scrie la adresa de e-mail shop@meron.coffee.

*excepție fac comenzile roast-on-demand (rarities, discovery box & yellow bags), unde prăjirea are loc marți și joi.