Cum funcționează

Ce este Yellow Box?

Yellow Box Subscription este experiența personalizată a cafelei, creată de specialiștii Meron. Este gândită astfel încât să se potrivească gusturilor tale și felului în care îți prepari cafeaua. Îți oferă acces la cafele unice, complexe, profiluri deosebite și procesări experimentale. Călătorim în toată lumea, selectăm doar cele mai bune origini, prăjim, testăm, degustăm, iar tu pur și simplu te bucuri de cafea în fiecare zi, din confortul casei tale.

Un abonament de cafea pentru 3 sau 6 luni te ajută să economisești timp și bani. În plus, te scutește de timpul petrecut pentru alegerea celei mai potrivite origini de cafea.

Pentru că, să recunoaștem, de câte ori ai stat în coffee shop-urile noastre, privind rafturile cu pungi de cafea, întrebându-te ce să cumperi? Desigur, poți cere oricând sfatul echipei noastre de barista, dar mult mai ușor este să îți comanzi cafeaua acasă. Fără griji, fără efort,fără să mai rămâi vreodată fără cafea. Împărtășește cu noi preferințele tale în materie de cafea, selectează frecvența abonamentului, iar noi îți pregătim o cutie personalizată cu cafea de specialitate – livrată direct la ușa ta, numai bună de savurat. 

Cum funționează? 

1. ALEGE TIPUL DE ABONAMENT

Echipa noastră va alege originile și stilul de prăjire potrivite pentru preferințele și metodele tale de preparare. In spatele fiecărei origini alese, echipa noastră petrece ore întregi degustând și dezvoltând cele mai bune profiluri de prăjire. Pentru început, trebuie doar să selectezi tipul de abonament, numărul de pungi și frecvența lor.

2. SELECTEAZĂ PREFERINȚELE ȘI FRECVENȚA

În funcție de câtă cafea consumi zilnic sau câți membri ai familiei se bucură de cafea, alege între 2 sau 4 pungi de cafea pe lună, cu o frecvență de 3 sau 6 luni. Noi ne vom asigura că o vei primi lunar direct la tine acasă! De asemenea, oferim consultanță telefonică zilnică de luni până vineri pentru a te ajuta să profiți la maximum de cafeaua ta.

3. PUR ȘI SIMPLU SAVUREAZĂ-ȚI CAFEAUA

Este atât de ușor! Sfatul nostru este să încerci diferite rețete și să îți aloci timp pentru a cunoaște originile de cafea și implicit stilul nostru de prăjire. De asemenea, te încurajăm să împărtășești experiența cu #meronyellowbox pe paginile noastre de socializare.

CE PRESUPUNE ALEGEREA UNUI ABONAMENT YELLOW BOX?

Yellow Box este o experiență personalizată a cafelei, creată de specialiștii Meron, astfel încât să se potrivească gusturilor tale și felului în care îți prepari cafeaua. Fără agitație, fără stres și fără să mai rămâi vreodată fără cafea. Proiectul Coffee Explorer Box a fost gândit pentru cei care își încep diminețile cu cafea de specialitate, pentru cei care nu ratează ocazia de a încerca origini noi, folosind diferite metode de preparare.

  • Fiecare ediție din abonament conține două sau patru cafele unice, 250g fiecare. În acest fel, nu vei rămâne niciodată fără cafea și nu vei primi de două ori același sortiment (doar dacă îți dorești asta);
  • Cafele de sezon 100% Arabica single origin;
  • Cafeaua este prăjită la comandă și livrată boabe sau măcinată pentru metoda ta de preparare;
  • O distribuție echilibrată a varietăților, a metodelor de procesare și a originilor în fiecare Yellow Box livrat. 

Coffee Master Box reprezintă o experiență complexă a cafelei de specialitate. Fiecare cutie conține fie Meron Rarities, fie Founder’s Selection (sau ambele, 250g fiecare) – nano sau micro loturi de cafele pe care le selectăm din întreaga lume, le prăjim la prăjitoria noastră din Transilvania. Originile de cafea alese sunt cunoscute printre iubitorii de cafea ca „ceva rafinat” – un răsfăț al tuturor simțurilor. .

  • Conceput pentru pasionații de cafea și profesioniștii care nu încetează să caute experiența deosebită a cafelei;
  • O comunitate a cafelei de specialitate, care vă permite accesul exclusiv la cafele uimitoare – microloturi din întreaga lume;
  • Cafele complexe cu profiluri deosebite și procesări experimentale;
  • Origini de cafea testate în repetate rânduri, prăjite având la bază profile de prăjire dezvoltate de un campion național la proba de Barista și echipa noastră;
  • Consultanță disponibilă pentru tine ori de câte ori ai nevoie.

MODALITATE DE PLATĂ ȘI LIVRARE

Abonamentele înregistrate între 1 și 30 a lunii curente sunt expediate pe data de 1 a lunii imediat următoare. 


ÎNTREBĂRI FRECVENTE 


POT SCHIMBA SETAREA MEA PENTRU MĂCINARE?

Da. Contactează-ne la alina@meron.coffee, echipa noastră te va ajuta cu plăcere.


POT CUMPĂRA UN ABONAMENT CADOU?

Da! Achiți costurile abonamentului pe 3 sau 6 luni și noi vom avea grijă să livrăm cafeaua proaspăt prăjită lunar, împreună cu un mesaj personalizat din partea ta.