Întrebări frecvente

Ai niște întrebări? Iată câteva răspunsuri care te pot ajuta:

De unde vă aprovizionați în prezent cafeaua?

În prezent, Meron alege să îmbogățească varietatea cafelelor cu numeroase origini din diferite regiuni din întreaga lume: Rwanda, Etiopia, Brazilia, Guatemala, Panama, El Salvador, Costa Rica și multe altele.

Adăugăm constant origini noi, îndelung căutate și obținute de la diverse ferme de familie și de la comunități dedicate.

Gustând originile noastre în continuă schimbare, însoțește-ne într-o călătorie în lumea cafelei de specialitate.

Cât de proaspătă este cafeaua și unde este prăjită?

Prăjim boabele de cafea în fiecare dimineață în prăjitoria noastră, Meron Roastery din Florești, Cluj, Transilvania, atât pentru magazinul online, cât și pentru locațiile noastre, iar fiecare lot de cafea pentru Yellow Box este prăjit la comandă și livrat în cel mai scurt timp de la prăjire.

Câtă cafea conține fiecare pungă?

Pungile noastre conțin 40g, 200g, 250g, 500g sau 1000g de cafea boabe, în funcție de cantitatea sau cafeaua comandată.

Expediați internațional?

Expediem în Uniunea Europeană, în mod normal.

Putem stabili și prețul de livrare pentru țările din afara UE, în funcție de partenerul de transport cu care lucrăm, însă pentru a cere o ofertă de preț în acest sens, este necesar să luați legătura cu noi prin e-mail la adresa shop@meron.coffee.

Pentru detalii despre livrare și costuri, vizitează pagina de Livrare (click aici).

Cum este prăjită cafeaua?

Am dezvoltat profiluri de prăjire personalizate pentru a evidenția particularitățile fiecărei origini de cafea. Din acest motiv, ne aflăm într-o zonă medie spre light, propice pentru toate metodele de preparare.

Care este diferența dintre cafelele Meron și Kune?

Atât Meron, cât și Kune reprezintă cafea de specialitate proaspăt prăjită.

Stilul de prăjire este ceea ce diferențiază Meron de Kune. Cafelele Meron sunt prăjite într-o zonă medium-light, ceea ce înseamnă că sunt potrivite pentru orice metodă preparare, sau într-o zonă light, pentru originile dedicate exclusiv filtrului manual.

În timp ce Kune, fie Blend, Origine sau Decaf, are o prăjire medie, cu rezultate excelente pe espressoarele complet automate, ibric sau moka pot.

Cum prepar cafeaua acasă?

Pentru tine am creat #HomeBaristaSeries pe YouTube (click aici). Este un ghid video cu privire la modul în care poți obține o cafea preparată la filtru manual excelentă, aeropress, espresso sau presă franceză.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru îmbunătățirea rețetei, te putem ajuta dacă ne scrii la shop@meron.coffee.