Livrare 

#peopleofmeron,

Vrem să primiți zilnic doza din cafeaua voastră preferată, așa că vă punem la dispoziție următoarele metode de transport:

⚫ Transport internațional

Livrare internațională este disponibilă în Europa .

Comenzile sunt livrate de la prăjitoria noastră din Cluj-Napoca și ajung la destinație într-un interval de 4-7 zile* lucrătoare din momentul preluării coletului de către firma de curierat.

Toate comenzile plasate în intervalul Luni-Vineri, înainte de ora 10:00 (ora locală – București, GMT+3) sunt procesate în aceeași zi și predate curierului. Comenzile înregistrate după ora 10:00 sunt procesate în ziua următoare și ajung la adresa de destinație în 4-7 zile lucrătoare.

Pentru întrebări sau alte detalii suntem disponibili de Luni până Vineri la numărul de telefon +4 0372 903 388, în intervalul orar 09:00-16:00. De asemenea, ne poți scrie la adresa de e-mail alina@meron.coffee.

*Zilele de livrare nu includ sărbătorile legale, cazurile de forță majoră sau evenimentele fortuite. 

⚫ Pick-up de la Meron Roastery

Comenzile pot fi ridicate de la Meron Roastery din Cluj-Napoca, strada Horea nr. 5 în intervalul orar 08:00-16:00.

Toate comenzile înregistrate de luni până vineri înainte de ora 13:00 sunt procesate și pregătite in aceeași zi. Comenzile înregistrate după ora 13:00 vor fi disponibile a doua zi, exceptând zilele de weekend.

Odată ce comanda dumneavoastră este procesată și pregătită, veți fi anunțați prin email și apel telefonic.

⚫ Pick-up from location

Comenzile pot fi ridicate de la unul din coffee shopurile noastre din orașele București, Brașov, Bistrița, Alba Iulia, Zalău, Satu Mare, Oradea, Târgu Mureș.

Termenul de livrare este de 1-7 zile lucratoare iar ridicarea se poate face în zilele de Miercuri sau Joi.

Odată ce comanda dumneavoastră este procesată și pregătită veți fi anunțați prin sms. Odată ajunsă în locație, veți fi anunțat prin sms.

⚫ Transport național prin firma de curierat Cargus

Comenzile sunt livrate de la Meron Roastery din Cluj-Napoca și ajung la destinație în decurs de 1-3 zile lucrătoare de la predarea pachetului către curier.

Costul este 13 lei in toată țara (tarifele includ TVA).

Toate comenzile înregistrate de luni până vineri înainte de ora 13:00 sunt procesate și pregătite in aceeași zi, iar apoi predate curierului pentru livrare. Comenzile înregistrate după ora 13:00 ajung la destinație în interval de 1-3 zile lucrătoare, în funcție de volumul comenzilor înregistrate.

Datorită faptului că livrarea se face printr-un agent terț, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitați să ne contactați.

 

Pentru orice întrebări sau detalii, vă stăm la dispoziție de luni până vineri la numărul de telefon +4 0372 903 388, în intervalul orar 09:00-17:00.