Fazenda Guariroba se află în Santo Antônio do Amparo, un mic municipiu din Campo das Vertentes – o regiune de referință în cultivarea cafelei de specialitate, situată în statul brazilian Minas Gerais.
Cireșele sunt culese selectiv mecanic, la o maturitate de peste 24 de grade Brix. Acestea sunt ținute în apă timp de 1 oră, cu o selector hidraulic. Inițial, cireșele sunt puse la fermentat printr-un proces de macerație carbonică timp de 96 de ore cu ajutorul mossto lactic (fermentație lactică). Cireșele fermentate sunt decojite și introduse într-o a doua macerație carbonică, pentru alte 96 de ore, cu mossto din prima fermentație a cireșelor.
Mai apoi, cafeaua este uscată la soare pe mese africane timp de 15 zile, până când umiditatea ajunge la 10,5%. Se realizează o stabilizare finală a umidității timp de 8 zile într-un depozit, apoi cafeaua este pusă în saci GrainPro. După stabilizarea finală de 8-10 zile, cafeaua este evaluată prin degustare și se organizează loturile.
Cafea de specialitate, 100% Arabica, crescută cu grijă într-o arie geografică clar delimitată, atent culeasă, selectată, procesată și prăjită în loturi mici în funcție de origine și de metoda de procesare.
Livrare: Livrăm zilnic în țară, de luni până vineri, prin curierat rapid în termen de 1-2 zile lucrătoare, iar la comenzi de peste 200 lei livrarea este gratuită.