Brazilia Fazenda Guariroba – o cafea înrădăcinată în secolul al XIX-lea. Amplasată în solul fertil al localității Santo Antônio do Amparo, povestea fermei se desfășoară pe parcursul a cinci generații, ajungând în mâinile lui Homero Aguiar Paiva.
Homero a preluat conducerea centenarei Fazenda Cachoeira, iar împreună cu fratele său, Renato Paiva, au selectat cele mai bune soiuri de cafea, dând astfel naștere fermei Guariroba – un omagiu aduc pământurilor bunicilor din partea mamei lor.
Înrădăcinată într-un terroir privilegiat și cultivată cu ajutorul cunoștințelor vaste ale familiei, Guariroba este o mărturie a excelenței în producția de cafele de specialitate.
În mâinile iscusite ale lui Gabriel Lamounier Vieira și Elisei Paiva Lamounier, aceasta fermă a devenit un simbol al cafelei braziliene. Recunoscută în cadrul Cup Of Excellence, Gurariroba reprezintă culminarea devotamentului și al expertizei.
La o altitudine de 1150 de metri, boabele Topazio trec printr-un proces natural anaerob. Notele de degustare: caprifoi, prăjitură cu lamâie, caise și alune de pădure.
Cafea de specialitate, 100% Arabica, crescută cu grijă într-o arie geografică clar delimitată, atent culeasă, selectată, procesată și prăjită în loturi mici în funcție de origine și de metoda de procesare.
Livrare: Livrăm zilnic în țară, de luni până vineri, prin curierat rapid în termen de 1-2 zile lucrătoare, iar la comenzi de peste 200 lei livrarea este gratuită.