În ultimii patru ani, Aroma Nativo a creat legături între fermierii de cafea columbieni mai puțin cunoscuți și prăjitorii renumite din întreaga lume.
Anul acesta, Luis Marcelino, fondatorul Aroma Nativo trece la un alt nivel lansând Proiectul Veci: o producție de cafea în colaborare cu producători de cafea care au practici agronomice bune, dar care nu au infrastructură sau spațiu destul la fermă pentru a-și procesa cafeaua și Aroma Nativo care contribuie cu cunoștințe și aparatura de procesare, localizate în sudul orașului Huila și din regiunea Quindio.
După culegerea celor mai coapte drupe și sortarea lor manuală, acest soi Columbia a trecut printr-o fermentație anaerobă de 120 de ore în cireșe, apoi decojite și din nou fermentate pentru 36 de ore în butoaie sigilate cu bacterii lactice gesha inoculate. După 20 de zile de uscare parabolică la soare, cafeaua este ambalată în grain-pro și depozitată timp de 3 luni într-un depozit mai răcoros pentru a se stabiliza.
Cafea de specialitate, 100% Arabica, crescută cu grijă într-o arie geografică clar delimitată, atent culeasă, selectată, procesată și prăjită în loturi mici în funcție de origine și de metoda de procesare.
Livrare: Livrăm zilnic în țară, de luni până vineri, prin curierat rapid în termen de 1-2 zile lucrătoare, iar la comenzi de peste 200 lei livrarea este gratuită.