• Yellow Box
  • Roast on demand
  • Contact
  • Ro
    • En
  • English
    • Deutsch
    • French
    • Requires WPML plugin
  • Country
    • United States (USD)
    • Deutschland (EUR)
    • Japan (JPY)
ADD ANYTHING HERE OR JUST REMOVE IT…
  • Newsletter
  • Contact Us
  • FAQs
  • Cafea
  • Echipamente
    • Aparatură
    • Ustensile
  • Cadouri
  • Alternative
  • Colecții
  • Yellow Box
  • Roast on demand
  • Contact
  • Ro
    • En
Înregistrare / Autentificare
0 items / 0,00 lei
0 items / 0,00 lei
Menu
Browse Categories
  • Cafea
  • Echipamente
    • Aparatură
    • Ustensile
  • Cadouri
  • Alternative
  • Colecții
  • SPECIAL OFFER
  • PURCHASE THEME
Click to enlarge
Prima pagină Cafea Columbia Delagua 1kg | Natural Anaerobă

Columbia Delagua 1kg | Natural Anaerobă

192,00 lei

Note de degustare: floral, caisă, cireșe negre, coacăz roșu, arțar.

Elimină
Favorite
Descriere

Apa curată care curge în jurul lor, acolo, în Sierra Nevada de Santa Marta, le amintește în permanență de misiunea pe care o au. Protejarea sistemelor de apă este ceea ce îi motivează să meargă mai departe în tot ceea ce fac. Metodele lor de procesare sunt o reflecție directă a misiunii lor. Producând numai cafea cu procesare naturală și honey, economisesc aproximativ 880.294 de litri de apă la fiecare recoltă.

 

Fermentarea începe în momentul în care cireșele de cafea sunt cumpărate de la fermele partenere, direct în rezervoare acoperite cu valțuri de 30 kg. Rezervoarele sunt apoi transportate la centrul de uscare, proces care durează aproximativ 25 de ore. Valvele unidirecționale permit oxigenului să iasă, creând un mediu anaerob care menține o temperatură medie de 18° Celsius. Acest lucru înseamnă că nivelul pH-ului scade încet, favorizând proliferarea acizilor lactici în cadrul fermentației. Toate contribuie într-o mare măsură la dezvoltarea profilurilor suculente, fructate și exotice, dar clare, pe care le puteți regăsi în ceașcă. Scopul celor de la Sierra Nevada este de a produce cafele naturale care sfidează percepția că ”naturale sunt în mod inerent funky”. Abordarea precisă și controlată permite păstrarea clarității în cafele, inovând în același timp profile noi și vibrante.

 

În centrul de uscare, au 52 de paturi supraînălțate, fiecare cu o lățime de 1,8 metri și o lungime de 20 de metri. Patruzeci de paturi sunt complet expuse la soare și 12 paturi sunt acoperite cu 60% de umbră. Durata medie de uscare a cafelei este cuprinsă între 25 și 30 de zile. Toată cafeaua este uscată în mod natural, la lumina soarelui. Acestea stau două zile în paturi complet expuse la soare, apoi se mută în paturi acoperite cu plasă de polietilenă pentru a extinde perioada de uscare la o medie de 25 de zile.

 

Țară: Columbia

Regiune: La Sierra Nevada

Fermă/Fermier: John J Ayala / Palmarito

Altitudine: 1400m

Varietate: Castillo

Metodă de procesare: natural anaerobă

Note de degustare: floral, caisă, cireșe negre, coacăz roșu, arțar

 

Cafea de specialitate, 100% Arabica, crescută cu grijă într-o arie geografică clar delimitată, atent culeasă, selectată, procesată și prăjită în loturi mici în funcție de origine și de metoda de procesare.

 

Livrare: Livrăm zilnic în țară, de luni până vineri, prin curierat rapid în termen de 1-2 zile lucrătoare, iar la comenzi de peste 200 lei livrarea este gratuită.

Informații
Aciditate: Medie
Profil de prăjire: Light
Note de degustare: Caise, Floral, Coacăze roșii, Arțar, Cireșe negre
Recomandări: Filtru automat, Espresso, Moka pot, Ibric, Filtru manual (V60, Kalita, Aeropress, French press)
Gramaj: 1000 Gr
Categorie: Cafea

SKU: 458 Categorie: Cafea Etichetă: yellow_1kg

Îți recomandăm și următoarele produse

Dacă îți place acest produs, te mai pot interesa și următoarele. Vezi mai multe pe pagina de produse.

Vezi toate produsele
Favorite

Ecuador Finca Cruz Loma 125g | Spălată Anaerobă

Cafea, Roast on demand
155,00 lei

Note de degustare: lemongrass, piersică, fructe tropicale, miere, mușețel

Selectează opțiunile
Favorite

Panama ABU Coffee Estate 250g | Natural Anaerobă

Cafea, Roast on demand
280,00 lei

Note de degustare: cireșe, hibiscus, nectarine și vin rose

Selectează opțiunile
Favorite

Kune – Blend | 500g

Cafea
75,00 lei

Un blend confortabil, perfect pentru espressoarele automate

Selectează opțiunile
Favorite

Kune – Brazilia | 250g

Cafea
45,00 lei

O prajire confortabila, perfecta pentru espressoarele automate

Selectează opțiunile
Favorite

Kune – Etiopia | 500g

Cafea
75,00 lei

O prajire confortabila, perfecta pentru espressoarele automate

Selectează opțiunile
Favorite

Columbia Aroma Nativo 250g | Fermentație lactică

Cafea, Roast on demand
150,00 lei

Note de degustare: flori de caprifoi, fructe tropicale, piersică, miere

Selectează opțiunile
Favorite

Kune – Columbia | 250g

Cafea
45,00 lei

O prăjire confortabilă, perfectă pentru espressoarele automate

Selectează opțiunile
Favorite

Kune Decaf | 250g

Cafea
45,00 lei

Note de degustare de caramel, ciocolata neagra, fructe uscate

Selectează opțiunile

Proaspăt prăjită în Transilvania

Contactează-ne
    • Livrare
    • Retur
    • Întrebări frecvente
    • Cafea
    • Echipamente
    • Cadouri
    • Alternative
    • Termeni și condiții
    • Politica de confidențialitate
    • Politica cookies
    • Soluționarea litigilor
    • ANPC
    • GDPR
    • +4 0372 903 388
    • +4 0723 348 330
    • shop@meron.coffee
    • Strada Horea, nr.5, Cluj-Napoca, RO
    • Follow us
Facebook-square Instagram Youtube

© 2022 Meron, Home of coffee

Abonează-te la newsleter

Închide
  • Cafea
  • Echipamente
    • Ustensile
    • Aparatură
  • Cadouri
  • Alternative
  • Colecții
  • Yellow Box
  • Roast on demand
  • Contact
  • En
  • Înregistrare / Autentificare
Coșul de cumpărături
Închide

Autentificare

Închide

Ai uitat parola?

Nu ai cont încă?

Creare cont
Începeți să tastați pentru a vedea produsele pe care le căutați.