Plantația fermei Inmaculada este situată în munții Anzi, in orașul Pichindé, în regiunea Valle del Cauca la o altitudine cuprinsă între 1600 și 2000 de metri.
Această fermă a obținut un renume mondial pentru cafelele deosebite produse de aceaștia. Mai mult, în 2015 Sasa Sestic a concurat cu cafeaua lor la World Barista Championship, câștigând competiția.
Geisha este considerată o varietate care produce un profil foarte aromatic È™i floral, iar cererea pentru aceasta a crescut în ultimii anii. Pentru a putea explica de ce această varietate este atât de apreciată trebuie, în primul rând, să înÈ›elegem cum industria cafelei de specialitate percepe calitatea. ÃŽn general, ca È™i industrie, specialiÈ™tii au agreat că unele profile aromatice È™i senzatii sunt mai apreciate decât altele. Acest concept de “mai bun” È™i “mai rar” este privit ca superior.
Originară din Etiopia, Geisha a caștigat notorietate în Costa Rica și Panama în primii ani de la nașterea conceptului de Specialty Coffee. Acestă varietate este recunoscută la nivel global pentru parfumul ei floral, pentru aroma sa specifică, pentru caracterul ei asemănator ceaiului și a notelor delicate pe care aceasta le oferă. Geisha a dominat toate scenele competițiilor mondiale, acest fapt aducându-i popularitatea la un alt nivel.
Geisha in ceașcă este complexă, expresivă, clară si vibrantă. Toate atributele ce o fac delicioasă tot fi urmărite pâna la originile sale, în Etiopia.
Este un varietate unică, are un gust dulce și rafinat: flori de portocal, zmeură, ceai de trandafiri, merișoare uscate si panela.
Cafea de specialitate, 100% Arabica, crescută cu grijă într-o arie geografică clar delimitată, atent culeasă, selectată, procesată și prăjită în loturi mici în funcție de origine și de metoda de procesare.
Livrare: Livrăm zilnic în țară, de luni până vineri, prin curierat rapid în termen de 1-2 zile lucrătoare, iar la comenzi de peste 200 lei livrarea este gratuită.