Acest curs ne oferă oportunitatea de a învăța cum să preparăm acasă un espresso echilibrat, în care să evidențiem toate aromele și particularitățile originii de cafea.
Acest curs include o parte teoretică și una practică în care vom învăța:
– noțiuni introductive despre echipamente (râșniță și espressor);
– noțiuni introductive despre abordarea unei cafele noi;
– noțiuni introductive despre gustul și aspectul unui espresso ideal;
– noțiuni introductive despre pașii pe care trebuie să îi urmăm pentru obținerea unui espresso ideal.
La final va fi o secțiune de Q&A.
Cursul este ținut de Cristi Oltean, trainer Meron.
Cristi a intrat în lumea cafelei de specialitate în urmă cu 6 ani, iar de atunci a participat la competiții naționale și internaționale, precum:
Meron Latte Art Throwdown 2019, 1st place;
Romania National Latte Art Championship 2018, 3rd place;
Romania National Latte Art Championship 2022, 1st place;
World Latte Art Championship 2023, 16th place;
În prezent Cristi deține titlul de Campion Național Latte Art și de Campion Național la Cup Tasters.
Număr maxim de participanți: 4
Durata: 3 ore
Taxa include:
– prezența în cadrul cursului;
– toate echipamentele și accesoriile necesare;
– cadou o pungă de cafea și o ceașcă de espresso.