• Yellow Box
  • Roast on demand
  • Contact
  • Ro
    • En
  • English
    • Deutsch
    • French
    • Requires WPML plugin
  • Country
    • United States (USD)
    • Deutschland (EUR)
    • Japan (JPY)
ADD ANYTHING HERE OR JUST REMOVE IT…
  • Newsletter
  • Contact Us
  • FAQs
  • Cafea
  • Echipamente
    • Aparatură
    • Ustensile
  • Cadouri
  • Alternative
  • Colecții
  • Cursuri
  • Yellow Box
  • Roast on demand
  • Contact
  • Ro
    • En
Înregistrare / Autentificare
0 items / 0.00 lei
0 items / 0.00 lei
Menu
Browse Categories
  • Cafea
  • Echipamente
    • Aparatură
    • Ustensile
  • Cadouri
  • Alternative
  • Colecții
  • Cursuri
  • SPECIAL OFFER
  • PURCHASE THEME
Click to enlarge
Prima pagină Cursuri Curs | Introducere în Lumea Cafelei de Specialitate

Curs | Introducere în Lumea Cafelei de Specialitate

444.00 lei

Cursul cuprinde o parte de poveste ilustrată (o călătorie de la ferma de cafea până la coffee shop-ul de specialitate sau ceașca consumatorului) și o parte practică – un protocol de cupping ghidat prin care se analizează 4-5 origini de cafea, bucurându-ne de o experiență senzorială.

5 în stoc

Favorite
Descriere

Cursul cuprinde o parte teoretică, în care vom învăța:

– noțiuni introductive despre cafea: țări de origine, călătorii la ferme de cafea, varietăți de cafea;

– diferența dintre specialty coffee și commodity coffee;

– analizarea și scorarea unei cafele, protocol și reguli de bază;

– pregătirea unui cupping și analiza unei cafele, ghidată.

 

O parte practică în care vom învăța:

– protocolul de cupping ghidat.

 

O parte despre prepararea cafelei acasă:

– eticheta pungii de cafea;

– cum preparăm cafeaua acasă în funcție de aparatura disponibilă

 

La final va fi o secțiune de Q&A.

 

Cursul este susținut de Crina Ciocian, co-founder și manager business development Meron.

Crina a intrat în lumea cafelei de specialitate în urmă cu 7 ani odată cu deschiderea primului coffee shop Meron. Pasiunea pentru cafeaua de specialitate a venit odată cu vizitele la fermele de cafea din țările de origini unde a învățat tot ce ține de cultivarea și procesarea unei cafele, participarea la evenimentele de profil din afara țării și mai ales practica din cadrul prajitoriei Meron.

Cu excepția perioadelor în care călătorește, Crina își începe diminețile în micul laborator din cadrul Prajitoriei Meron unde testează, analizează sau degustă origini de cafea din toată lumea.

 

Numărul maxim de participanți: 5

 

Taxa include:

– prezența în cadrul cursului;

– toate echipamentele și accesoriile necesare;

– un coffee box (3 pungi cu 3 origini de cafea diferite).

Informații
Categorie: Cursuri

SKU: 951375222 Categorie: Cursuri Etichetă: workshops

Îți recomandăm și următoarele produse

Dacă îți place acest produs, te mai pot interesa și următoarele. Vezi mai multe pe pagina de produse.

Vezi toate produsele
Favorite

Curs | Latte Art for Home Baristas

Cursuri
493.00 lei

Acest curs ne oferă oportunitatea de a învăța cum să preparăm acasă o cafea echilibrată și cu un aspect plăcut, precum cea din cafenele.

Adaugă în coș

Proaspăt prăjită în Transilvania

Contactează-ne
    • Livrare
    • Retur
    • Întrebări frecvente
    • Cafea
    • Echipamente
    • Cadouri
    • Alternative
    • Termeni și condiții
    • Politica de confidențialitate
    • Politica cookies
    • Soluționarea litigilor
    • ANPC
    • GDPR
    • +4 0372 903 388
    • +4 0723 348 330
    • shop@meron.coffee
    • Strada Horea, nr.5, Cluj-Napoca, RO
    • Follow us
Facebook-square Instagram Youtube

© 2022 Meron, Home of coffee

Abonează-te la newsleter

New coffees and offers

Just simple MailerLite form!

Please wait...

Thank you for sign up!

Închide
  • Cafea
  • Echipamente
    • Ustensile
    • Aparatură
  • Cadouri
  • Alternative
  • Colecții
  • Cursuri
  • Yellow Box
  • Roast on demand
  • Contact
  • En
  • Înregistrare / Autentificare
Coșul de cumpărături
Închide

Autentificare

Închide

Ai uitat parola?

Nu ai cont încă?

Creare cont
Începeți să tastați pentru a vedea produsele pe care le căutați.