Acest curs include o parte teoretică în care vom învăța:
– noțiuni introductive despre lapte și crema de lapte;
– noțiuni introductive despre texturare și temperatură;
– noțiuni introductive despre ustensile și tehnici de turnare.
O parte practică în care vom învăța:
– texturarea laptelui în latieră, free pour și modele de bază.
La final va fi o secțiune de Q&A.
Cursul este ținut de Cristi Oltean, trainer Meron.
Cristi a intrat în lumea cafelei de specialitate în urmă cu 6 ani, iar de atunci a participat la competiții naționale și internaționale, precum:
- Campionatul Național de Latte Art din România 2018, locul 3
- Meron Latte Art Throwdown 2019, locul 1
- Campionatul Național de Latte Art din România 2022, locul 1
- Campionatul Național de Latte Art din România 2023, locul 1
- Campionatul Național de Cup Tasting din România 2023, locul 1
- Campionatul Național de Barista din România 2023, locul 1
- Campionatul Mondial de Latte Art 2023, locul 16
Număr maxim de participanți: 4
Durata: 3 ore
Locație: Meron Horea, str. Horea, nr. 5, Cluj-Napoca, Cluj
Taxa include:
– prezența în cadrul cursului;
– toate echipamentele și accesoriile necesare;
– o pungă de cafea Meron