Acest curs include o parte teoretică în care vom învăța:
– noțiuni introductive despre lapte și crema de lapte;
– noțiuni introductive despre texturare și temperatură;
– noțiuni introductive despre ustensile și tehnici de turnare.
O parte practică în care vom învăța:
– texturarea laptelui în latieră, free pour și modele de bază.
La final va fi o secțiune de Q&A.
Cursul este ținut de Cristi Oltean, trainer Meron.
Cristi a intrat în lumea cafelei de specialitate în urmă cu 6 ani, iar de atunci a participat la competiții naționale și internaționale, precum:
- Meron Latte Art Throwdown 2019, 1st place;
- Romania National Latte Art Championship 2018, 3rd place;
- Romania National Latte Art Championship 2022, 1st place;
- World Latte Art Championship 2023, 16th place;
- În prezent Cristi deține titlul de Campion Național Latte Art.
Număr maxim de participanți: 5
Durata: 4 ore
Taxa include:
– prezenÈ›a în cadrul cursului;
– toate echipamentele È™i accesoriile necesare;
– un coffee box (latieră din metal și o pungă de cafea).