Țară: Ethiopia
Regiune:Â Yirgacheffe
Fermă/Fermier:  Dukale Wakayo Dakola
Altitudine:Â 2060m
Varietate: Heirloom
Metodă de procesare: Natural Anaerobă
Note de degustare: piersică, nectarine, fructe de pădure, fructe uscate, zahăr brut
Statia Garse este amplasată la o altitudine de 2060 m. A fost construită în 2011 de compania DWD, pentru a procesa cafea de înaltă calitate. Cireșele sunt aduse la stația Garse de către fermierii care locuiesc în satele înconjurătoare Garse, Dobe Toga și Wachile. DWD lucrează acum cu 110 mici producători. Acești fermieri gestionează foarte bine cultivarea cafelei; aceste practici agricole au fost transmise din generație în generație de mulți ani în această regiune.
Cafea de specialitate, 100% Arabica, crescută cu grijă într-o arie geografică clar delimitată, atent culeasă, selectată, procesată și prăjită în loturi mici în funcție de origine și de metoda de procesare.
Livrare: Livrăm zilnic în țară, de luni până vineri, prin curierat rapid în termen de 1-2 zile lucrătoare, iar la comenzi de peste 200 lei livrarea este gratuită.