Aflată la impresionanta altitudine de 2.020 de metri deasupra nivelului mării, Gara Kone produce cafele naturale excepționale. Stația de spălare are în prezent în jur de 200 de lucrători care procesează aproximativ 1,5 milioane de cireșe de cafea în fiecare an.
Procesul de decorticare: Este inițiat în termen de 6 până la 8 ore după recoltarea cireșelor de pe arborii de cafea pentru a preveni fermentația naturală ulterioară.
Procesul de fermentație: Se fermentează cafeaua într-un rezervor de fermentație timp de 36-48 de ore pentru a desface mucilagiul.
Procesul de spălare: Pergamentul de cafea este spălat în canalul de apă de către membrii echipei la stația de spălare, până când mucilajul este îndepărtat.
Procesul de uscare: Odată ce fermentația și spălarea sunt complete, pergamentul de cafea este așezat pe mese africane înalte sub o plasă de umbră parabolică pentru 5-7 zile, în funcție de condițiile meteo. Odată ce conținutul de umiditate ajunge la 11-12%, este relocat într-un depozit apropiat pentru depozitare.
Cafea de specialitate, 100% Arabica, crescută cu grijă într-o arie geografică clar delimitată, atent culeasă, selectată, procesată și prăjită în loturi mici în funcție de origine și de metoda de procesare.
Livrare: Livrăm zilnic în țară, de luni până vineri, prin curierat rapid în termen de 1-2 zile lucrătoare, iar la comenzi de peste 200 lei livrarea este gratuită.