Ethiopia Rumu Damo este o cafea din regiunea Sidama, Etiopia, produsă la ferma Rumu Damo de către Daye Bensa. Boabele provin din soiurile JARC 74112 și varietăți cultivate local, fiind procesate prin metoda naturală. Notele de degustare includ ceai de iasomie, nectarină, piersică și miere. Această cafea este recomandată pentru preparare la espresso, datorită profilului său aromatic intens și dulce.
JARC 74112 este un soi dezvoltat de Centrul de Cercetare Agricolă din Etiopia (JARC), cunoscut pentru rezistența sa și adaptarea la terroir-ul etiopian.
Aceasta este o cafea de specialitate, 100% Arabica, crescută cu grijă într-o zonă geografică bine definită, culeasă manual, selectată, procesată și prăjită în loturi mici, pentru a evidenția caracteristicile unice ale originii și metodei de procesare.
Livrare: Livrăm zilnic în țară, de luni până vineri, prin curierat rapid în termen de 1-2 zile lucrătoare, iar la comenzi de peste 200 lei livrarea este gratuită.