În căutarea unor noi note de degustare și caracteristici în ceașcă, accentuăm aromele naturale ale boabelor de cafea, creând un contrast între aroma naturală și cea provenită din munca fermierilor. Prin modul de cultivare, aceștia ne oferă o alternativă a gustului pe care îl poate avea cafeaua.
Această cafea a fost crescută de Jairo Arcila la ferma Santa Monica, unde cireșele de cafea au trecut printr-un proces de fermentare uscată anaerobă pentru o perioadă de 72 de ore. În timpul acestei fermentări au fost adăugate piersicile și drojdia de vin. Mai apoi, cireșele au fost decorticate și puse la uscat pe paturi înălțate printre care s-au adăugat și piersici, până a fost atinsă cantitatea ideală de umiditate.
Acest microlot este 100% Castillo, fiind un soi dezvoltat de Federación Nacional de Cafeteros. Este mai productiv decât Caturra și mai rezistent la bolile frunzelor de cafea.
Cafea de specialitate, 100% Arabica, crescută cu grijă într-o arie geografică clar delimitată, atent culeasă, selectată, procesată și prăjită în loturi mici în funcție de origine și de metoda de procesare.
Livrare: Livrăm zilnic în țară, de luni până vineri, prin curierat rapid în termen de 1-2 zile lucrătoare, iar la comenzi de peste 200 lei livrarea este gratuită.