În căutarea unor noi note de degustare și caracteristici în ceașcă, accentuăm aromele naturale ale boabelor de cafea, creând un contrast între aroma naturală și cea provenită din munca fermierilor. Prin modul de cultivare, aceștia ne oferă o alternativă a gustului pe care îl poate avea cafeaua.
Această cafea este procesată printr-o metodă specială. Începe cu o pre-fermentare de 24 de ore în saci de plastic, apoi urmează încă 24 de ore în cireșă în condiții anaerobice. Ulterior, boabele sunt decojite și puse la fermentat cu fructe deshidratate și măcinate pentru a intensifica aromele timp de 5 zile în condiții anaerobe. În final, cafeaua este uscată mecanic timp de 10 zile, cu o pauză de 5 zile pentru a îmbunătăți reținerea aromelor.
Cafea de specialitate, 100% Arabica, crescută cu grijă într-o arie geografică clar delimitată, atent culeasă, selectată, procesată și prăjită în loturi mici în funcție de origine și de metoda de procesare.
Livrare: Livrăm zilnic în țară, de luni până vineri, prin curierat rapid în termen de 1-2 zile lucrătoare, iar la comenzi de peste 200 lei livrarea este gratuită.