Guatemala Finca La Pampojila este o cafea din regiunea Atitlan, Guatemala, cultivată la 1600 metri altitudine. Boabele din soiul Ruiru 11 sunt procesate prin metoda Anaerobic Honey (explicat mai jos). Aromele acestei cafele includ struguri albi, prune galbene, fructe uscate și cacao pură.
Procesul anaerob implică fermentarea boabelor de cafea într-un mediu lipsit de oxigen, iar metoda honey presupune lăsarea unei părți din mucilagiul fructului (o substanță lipicioasă, bogată în zaharuri) pe boabele de cafea în timpul uscării.
Cafea de specialitate, 100% Arabica, crescută cu grijă într-o arie geografică clar delimitată, atent culeasă, selectată, procesată și prăjită în loturi mici în funcție de origine și de metoda de procesare.
Livrare: Livrăm zilnic în țară, de luni până vineri, prin curierat rapid în termen de 1-2 zile lucrătoare, iar la comenzi de peste 200 lei livrarea este gratuită.