Stația de procesare Kiri a fost construită în 1997. Astăzi, 1.200 de fermieri din satele învecinate Gitumbi, Kirunyuini, Kerere și Kaboia își aduc cireșele la această stație.
Zona are un ciclu de producție bianual, cu recoltare timpurie în perioada aprilie-iunie și cea de-a doua recoltă târzie în perioada octombrie-decembrie. Principalele varietăți de cafea cultivate sunt SL28, 34 și Ruiru 11.
În concordanță cu creșterea conștientizării cu privire la necesitatea conservării mediului înconjurător, stația de spălare a săpat gropi de absorbție pentru apele reziduale departe de sursa de apă, unde apa reziduală este lăsată să se infiltreze înapoi în sol.
Metoda de procesare: După decojire, cafeaua este fermentată peste noapte pentru a descompune zaharurile. Apoi, este curățată cu grijă în rezervoarele de înmuiere.
Metoda de uscare: Uscată la soare pe mese africane timp de 7 până la 15 zile în total. Sortarea continuă și întoarcerea manuală a pergamentului are loc pe parcursul întregului proces de uscare.
Cafea de specialitate, 100% Arabica, crescută cu grijă într-o arie geografică clar delimitată, atent culeasă, selectată, procesată și prăjită în loturi mici în funcție de origine și de metoda de procesare.
Livrare: Livrăm zilnic în țară, de luni până vineri, prin curierat rapid în termen de 1-2 zile lucrătoare, iar la comenzi de peste 200 lei livrarea este gratuită.