Cireșele sunt culese manual în punctul optim de maturare, apoi selectate manual și scufundate în apă de izvor de munte. Cireșele întregi sunt fermentate timp de 24 de ore în rezervoare deschise. Odată ce această primă etapă este terminată, cireșele trec printr-o a doua fază, și anume cea a procesului de uscare anaerobă timp de 96 de ore. După ce fermentația este finalizată, cireșele sunt transferate manual pe paturile africane înălțate pentru etapa finală de uscare la soare timp de 25 de zile.
Țară de origine: Panama
Fermă/Fermier: Hacienda Canas Verdes / Jose Luttrell
Altitudine:Â 1550m
Metoda de procesare: natural anaerobă
Regiune:Â Boquete, Chiriqui
Varietate: Geisha
Note de degustare: cireșe, hibiscus, nectarine, vin rose
Cafea de specialitate, 100% Arabica, crescută cu grijă într-o arie geografică clar delimitată, atent culeasă, selectată, procesată și prăjită în loturi mici în funcție de origine și de metoda de procesare.
Livrare: Livrăm zilnic în țară, de luni până vineri, prin curierat rapid în termen de 1-2 zile lucrătoare, iar la comenzi de peste 200 lei livrarea este gratuită.