• Yellow Box
  • Roast on demand
  • Contact
  • Ro
    • En
  • English
    • Deutsch
    • French
    • Requires WPML plugin
  • Country
    • United States (USD)
    • Deutschland (EUR)
    • Japan (JPY)
ADD ANYTHING HERE OR JUST REMOVE IT…
  • Newsletter
  • Contact Us
  • FAQs
  • Cafea
  • Echipamente
    • Aparatură
    • Ustensile
  • Cadouri
  • Alternative
  • Colecții
  • Yellow Box
  • Roast on demand
  • Contact
  • Ro
    • En
Înregistrare / Autentificare
0 items / 0,00 lei
0 items / 0,00 lei
Menu
Browse Categories
  • Cafea
  • Echipamente
    • Aparatură
    • Ustensile
  • Cadouri
  • Alternative
  • Colecții
  • SPECIAL OFFER
  • PURCHASE THEME
coffee plantation
french press coffee
Click to enlarge
Prima pagină Roast on demand Panama El Burro ASD 40g | Fermentare Anaerobă Slow Dry

Panama El Burro ASD 40g | Fermentare Anaerobă Slow Dry

55,00 lei

Note de degustare:  struguri roșii, vin rose, merișoare, ciocolată cu lapte

Elimină
Favorite
Descriere

Această cafea este produsă în condiții unice la nivel mondial din mai multe motive: ferma este situată la o altitudine foarte mare, cafeaua este cultivată în soluri vulcanice tinere, temperaturile sunt scăzute, există multă ceață chiar și  în timpul sezonului uscat , arborii de cafea sunt înconjurați de pădure tropicală înnorată, aici se  nopțile sunt reci, astfel încat un copac de la 4 1/2 la 5 1/2 ani să începe să producă (cu 2 sau 3 ani mai mult decat media), aceste temperaturi scăzute prelungesc, de asemenea, timpul de coacere cu 1 lună (prin urmare dezvoltarea bobului).

ASD: „A” înseamnă inocularea sau fermentarea anaerobă, în acest caz lăsăm dioxidul de carbon emis de fructe să iasă din rezervor dar nu se eliberează și oxigenul. Este un proces ce durează șase zile într-un rezervor anaerob sau fără oxigen; apoi după ziua a șasea, fructele merg pe paturi de uscare pentru o uscare de peste 30 de zile.

„SD” înseamnă Slow Dry, iar orice perioadă de uscare de peste 30 de zile este considerată uscare lentă. Un fapt interesant și important care se întâmplă cu procesul anaerob: rezervoarele anaerobe cu fructele întregi în interior, eliberează propriul lichid concentrat sau sucuri de fructe de cafea. După a șasea zi în rezervor există o cantitate semnificativă de lichid concentrat din fructele de cafea. Această leșie este plină de aromele soiului, de terroir-ul în care se află plantele, de drojdii naturale, microorganisme naturale, bacterii naturale și în concentrație, exact ca atunci când iei un strugure și separi lichidul concentrat de sămânță și sucul este folosit ulterior.

 

Țară de origine: Panama

Fermă/Fermier: El Burro Estates/Lamastus Family

Altitudine: 1800m

Metoda de procesare: ASD( Fermentare Anaerobă Slow Dry)

Regiune: Boquete, Chiriqui

Varietate: Geisha

Note de degustare: struguri roșii, vin rose, merișoare, ciocolată cu lapte

 

Cafea de specialitate, 100% Arabica, crescută cu grijă într-o arie geografică clar delimitată, atent culeasă, selectată, procesată și prăjită în loturi mici în funcție de origine și de metoda de procesare.

 

Livrare: Livrăm zilnic în țară, de luni până vineri, prin curierat rapid în termen de 1-2 zile lucrătoare, iar la comenzi de peste 200 lei livrarea este gratuită.

Informații
Aciditate: Medie
Profil de prăjire: Light
Note de degustare: Ciocolata cu lapte, Struguri rosii, Vin rose, Merisoare
Recomandări: Espresso, Filtru manual (V60, Kalita, Aeropress, French press)
Gramaj: 40 Gr
Categorie: Roast on demand

SKU: 889137451 Categorie: Roast on demand Etichetă: rarity

Îți recomandăm și următoarele produse

Dacă îți place acest produs, te mai pot interesa și următoarele. Vezi mai multe pe pagina de produse.

Vezi toate produsele
colombia coffee beans
Favorite

Columbia Aroma Nativo 125g | Fermentație lactică

Roast on demand
150,00 lei

Note de degustare: cireșe, hibiscus, nectarine și vin rose

Selectează opțiunile
Favorite

Panama Abu Coffee Estate 40g | Spălată

Roast on demand
55,00 lei

Note de degustare: floare de portocal, bomboane de lămâie, bergamotă, fructe roșii, miere

Selectează opțiunile
Favorite

Ecuador Finca Cruz Loma 125g | Spălată Anaerobă

Cafea, Roast on demand
155,00 lei

Note de degustare: lemongrass, piersică, fructe tropicale, miere, mușețel

Selectează opțiunile
Favorite

Ecuador Finca Cruz Loma 40g | Spălată Anaerobă

Cafea, Roast on demand
60,00 lei

Note de degustare: lemongrass, piersică, fructe tropicale, miere, mușețel

Selectează opțiunile
Favorite

The Discovery Box – Rarities

Cafea, Roast on demand
150,00 lei

The Discovery Box – rarities edition

Selectează opțiunile
Favorite

Columbia Aroma Nativo 40g | Fermentație lactică

Roast on demand
30,00 lei

Note de degustare: flori de caprifoi, fructe tropicale, piersică, miere

Selectează opțiunile
Favorite

Ecuador Finca Cruz Loma 250g | Spălată Anaerobă

Cafea, Roast on demand
280,00 lei

Note de degustare: lemongrass, piersică, fructe tropicale, miere, mușețel

Selectează opțiunile
Favorite

Columbia Aroma Nativo 250g | Fermentație lactică

Cafea, Roast on demand
150,00 lei

Note de degustare: flori de caprifoi, fructe tropicale, piersică, miere

Selectează opțiunile

Proaspăt prăjită în Transilvania

Contactează-ne
    • Livrare
    • Retur
    • Întrebări frecvente
    • Cafea
    • Echipamente
    • Cadouri
    • Alternative
    • Termeni și condiții
    • Politica de confidențialitate
    • Politica cookies
    • Soluționarea litigilor
    • ANPC
    • GDPR
    • +4 0372 903 388
    • +4 0723 348 330
    • shop@meron.coffee
    • Strada Horea, nr.5, Cluj-Napoca, RO
    • Follow us
Facebook-square Instagram Youtube

© 2022 Meron, Home of coffee

Abonează-te la newsleter

Închide
  • Cafea
  • Echipamente
    • Ustensile
    • Aparatură
  • Cadouri
  • Alternative
  • Colecții
  • Yellow Box
  • Roast on demand
  • Contact
  • En
  • Înregistrare / Autentificare
Coșul de cumpărături
Închide

Autentificare

Închide

Ai uitat parola?

Nu ai cont încă?

Creare cont
Începeți să tastați pentru a vedea produsele pe care le căutați.