TEXTURAREA AUTOMATÄ‚ A LAPTELUI – MICROSPUMĂ Bagheta automată de abur vă permite să reglaÈ›i temperatura È™i textura laptelui după gustul dumneavoastră. Prepară micro-spumă de calitate care îmbunătățeÈ™te aroma cafelei È™i este esenÈ›ială pentru crearea latté art-ului.
TIMP DE ÎNCĂLZIRE DE 3 SECUNDE Sistemul inovator de încălzire ThermoJet® atinge temperatura optimă de extracție în 3 secunde. Gata să-ți faci cea mai bună cafea fără așteptare.
DOZA DE 19 GRAME PENTRU AROMĂ COMPLETĂ Obțineți un espresso consistent și echilibrat folosind cantitatea potrivită de cafea măcinată. Portafiltrul de 54 mm cu 19 grame este cheia pentru o cafea de calitate.
PRE-INFUZIUNE CU PRESIUNE JOSĂ Pre-infuzia cu presiune scăzută crește treptat presiunea la început și ajută la asigurarea că toate aromele sunt extrase uniform în timpul extracției pentru o ceașcă cu degustare echilibrată.
EXTRACȚIA PRECIZĂ A ESPRESSO-ului Controlul digital al temperaturii (PID) furnizează apă exact la temperatura potrivită, asigurând extragerea optimă a espresso-ului.
ACCESORII
Accesorii incluse:
- Portafiltru de 54 mm
- Tamper de 54 mm
- instrumentul de dozare de precizie Razorâ„¢
- Filtru de apă Claro Swiss
- 16 fl.oz / 480 ml latieră din oțel inoxidabil
- Basket cu perete dublu cu 1 și 2 cani
- Basket cu un singur perete cu 1 și 2 cupe
- Instrument de curățare
- Disc de curățare